2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı hüsran gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân allıkır.

Yangın ve müstacel konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna müşabih. 

Kötüda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna rabıtalı olarak değmaslahatmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı etkili kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yönetmeliklere demetlı olarak mimarinız muhtevain lazım olacak acil çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en düzgün desteği sunacaktır. Standartlara munis müstacel çıkış kapısı hazırlıkları konstrüksiyonlırken; müstacel anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde haricen sineeriye girmelerine olanak verecek halde olması da bu kapıların tabiatıyla kapatan düzeneklere mevla olması da sağlamlanır.

Böylece imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Binalarda muayyen standartlarda belde alması Yangın Kapısı müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page